Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Lia Olguţa Vasilescu A PRIMIT O DECIZIE care îi va schimba viaţa. REACŢIA DNA a venit în acelaşi timp

Lia Olguţa Vasilescu A PRIMIT O DECIZIE care îi va schimba viaţa. REACŢIA DNA a venit în acelaşi timp

La ieşirea de la la Curtea de Apel București, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat marți că procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au solicitat în continuare să nu mai participe la emisiuni radio sau de televiziune.


olguta

Lia Olguta Vasilescu A DEZVALUIT DETALII IMPORTANTE despre procesul in care este ACUZATA DE LUARE DE MITA

UPDATE ORA 11:30: Lia Olguţa Vasilescu a ajuns în faţa magistraţilor pentru a afla dacă va fi judecată în libertate, iar la ieşire a declarat: “Nu a mai avut nicio probă DNA astăzi, dar s-a solicitat în continuare să nu mă apropii de posturile de radio și de televiziune. Din câte înțeleg, din ce a cerut în sală procurorul DNA, controlul judiciar s-ar referi la faptul că eu nu mai am voie să merg în studiourile de radio și televiziune.

Să nu uităm totuși faptul că sunt o persoană publică, deci nu că nu aș mai avea voie să vorbesc despre proces, ci pur și simplu nu mai am voie la radio și la tv, ceea ce mi se pare un pic cam prea mult și, de asemenea, să nu iau legătura cu denunțătorii și cu martorii din dosar.”

Conform Agerpres, aceasta a mai spus că nu a luat legătura cu niciunul dintre denunțătorii din dosar: “Nu i-am întrebat niciodată ‘te duci la DNA, ce-o să declari?’ sau ‘ai venit, ce-ai declarat?’. Sunt chestiuni pe care le-am înțeles foarte clar cum funcționează și nu am făcut niciun fel de greșeală din acest punct de vedere. Și atunci mi se interzice să iau legătura cu jumătate din Primărie, înseamnă că ajungem în situația în care intrăm într-un blocaj.

Din punctul meu de vedere, mi se pare că s-a mers mult prea departe și cred că și denunțătorul a mers mult prea departe, pentru că deja nu mai sunt jigniri aduse ca primar al Craiovei, ci ca femeie, ca mamă, sunt aluzii cu conotație sexuală, sunt tot felul de jigniri.”Avocatul Olguţei Vasilescu, Alexandru Chiciu, a explicat că judecătorii Tribunalului București au luat în considerare patru elemente atunci când au decis să nu impună control judiciar pe numele clientei sale.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Înainte de hotărârea în care magistraţii vor decide dacă va fi plasată sub control judiciar, Lia Olguţa Vasilescu a declarat: ”Nu am motiv să mă tem pentru că eu cred că o să câștigăm. Cert e că denunțătorul s-a transformat în hărțuitor, că scrie tot felul de prostii și de mizerii despre mine. Chiar voi cere o expertiză psihiatrică. Eu nu mă simt amenințată pentru că nu mi-e frică de nimic.”

Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită, spălare de bani și folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite. Aceasta a încercat să ia legătura cu martorii și să-l discrediteze pe martorul denunțător, conform procurorilor. (sursa:evz.ro)

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

TÂRGUL DE PAȘTE CRAIOVA 2019

Primăria Municipiului invită craiovenii de joi, 18 aprilie 2019, la Târgul de Paște Craiova 2019. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.