Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / Parcul “Romanescu”, monitorizat VIDEO

Parcul “Romanescu”, monitorizat VIDEO

Parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizat din sediul Politiei Locale Craiova. 99 de camere video au fost montate în parc.  


video-romanescu-3

foto: Directorul Poliției Locale, Octavian Mateescu.

„Parcul „Romanescu” va fi deservit 24 de ore din 24. Va deservi acest dispecerat un număr de zece poliţişti locali, care vor avea ca atribuţii doar monitorizarea Parcului „Romanescu”, dar se va interveni în funcţie de situaţie. În acelaşi timp, în preajma sau chiar în interiorul Parcului „Romanescu”, în funcţie de planul de măsuri pe care urmează să îl întocmim, va fi un echipaj mobil de intervenţie, se va lua legătura cu acest echipaj pentru a se produce intervenţie undeva la 30 de secunde, maxim un minut”, a precizat directorul Poliției Locale, Octavian Mateescu, citat de oltenasul.ro.

Zece polițiști locali craioveni vor asigura permanența la monitoarele conectate la camerele din parc.

parcul-nicolae-romanescu-craiova

foto: turistderomania.ro

„Ne pregătim de recepţia la Parcul „Nicolae Romanescu”, încă aşteptăm un aviz de la Ministerul Culturii. Cred că s-au făcut aproape cinci luni de când aşteptăm acest aviz pentru un singur gard. Am trecut prin comisia de avizare cu acest gard şi s-a hotărât că el va rămâne aşa cum a fost proiectat, doar că trebuie schimbată culoarea în verde, doar că până la această dată nu s-a semnat. Altfel, noi suntem gata. Astăzi, am făcut o vizită de lucru ca să vedem şi noi cum monitorizează cele 99 de camere Parcul „Nicolae Romanescu” pentru că, vă aduceţi aminte, acolo a avut un eveniment nefericit, o crimă chiar, care nici până la această dată nu a fost soluţionată de către poliţie tocmai din cauza faptului că nu existau niciun fel de indicii şi nu existau camere de luat vederi”, a declarat  Lia Olguţa Vasilescu, citata de oltenasul.ro.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

ALDE DOLJ: DOLJENII POT ACCESA PROGRAMUL ”INVESTEȘTE ÎN TINE” CU ÎNCREDERE

Prin acest program guvernamental 8 milioane de români au o șansă în plus la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.