Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / VIDEO/ Informatia orei de la Londra. Primaria Craiova a semnat cu BERD un contract de imprumut in valoare de 15 milioane de euro

VIDEO/ Informatia orei de la Londra. Primaria Craiova a semnat cu BERD un contract de imprumut in valoare de 15 milioane de euro

 Primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, împreună cu Administratorul Public, Sorin Manda și Directorul BERD pentru infrastructură municipală și de mediu, Susan Goeransson au semnat, marti, la Londra, contractul de împrumut în valoare de 15.000.000 Euro destinat îmbunătățirii vieții a peste 300.000 locuitori ai orașului nostru prin achiziționarea de autobuze cu nivel scăzut de emisii și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice, sustin autoritatile publice craiovene.


Astfel, in perioada imediat următoare, se vor demara procedurile pentru a achiziționa un număr de până la 40 autobuze Euro 6, si pentru reabilitarea celor două clădiri în care funcționează Primăria Craiova – fostul Hotel Palace și sediul central.

De asemenea, contractul prevede si reabilitarea mai multor corpuri ale unor instituții de învățământ. Aflati din VIDEO despre ce scoli este vorba!

 

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

ALDE DOLJ: DOLJENII POT ACCESA PROGRAMUL ”INVESTEȘTE ÎN TINE” CU ÎNCREDERE

Prin acest program guvernamental 8 milioane de români au o șansă în plus la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.