Ultimele știri
Acasă / Sănătate / Craiova. Bolnavi în scaun cu rotile, umiliți! VIDEO

Craiova. Bolnavi în scaun cu rotile, umiliți! VIDEO

Policlinica celui mai mare spital din Oltenia nu are o rampă pentru persoanele cu dizabilităţi.


În 2010, autorităţile judeţene anunţau cu mare tam-tam o nouă reabilitare a policlinicii, cu o nouă faţă, dar şi o dotare modernă. Vechea rampă de acces a policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost demolată în anul 2012, când au început lucrările de reabilitare.

Proiectanţii au considerat că o noua rampă nu este prioritară pentru spital, iar autoritățile au acceptat. Valoarea modernizării policlinicii a costat peste 8,2 milioane de euro.

Ca să ajungi în policlinică trebuie să faci turul spitalului. Exterior şi interior. Pentru un astfel de bolnav este mai mult decât umilitor.

În policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova primesc îngrijiri medicale în jur de 10.000 de pacienți/lunar. Mulţi dintre aceştia se pot deplasa catre cabinetele de specialitate doar în scaun cu rotile.

Craiova. Bolnavi in scaun cu rotile, umiliți! Policlinica celui mai mare spital din Oltenia nu are o rampa pentru persoanele cu dizabilitati. Vechea rampă de acces a policlinicii Spitalului de Urgenta a fost demolată in anul 2012, când au început lucrările de reabilitare. Proiectantii au considerat că o noua rampă nu este prioritară pentru spital.iar autoritățile au acceptat.Ca sa ajungi in policlinica trebuie sa faci turul spitalului. Exterior si interior. Pentru un astfel de bolnav este mai mult decât umilitor. Da click si urmareste in ce hal sunt umiliți bolnavii. Câteva secvente cu turul aventuros al lor si al apartinatorilor.Video 2:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1158553350951936&id=559430604197550Video 1:

Publicată de Republica TV pe 17 Mai 2018

 

Craiova. Bolnavi in scaun cu rotile, umiliți! Policlinica celui mai mare spital din Oltenia nu are o rampa pentru persoanele cu dizabilitati. Vechea rampă de acces a policlinicii Spitalului de Urgenta a fost demolată in anul 2012, când au început lucrările de reabilitare. Proiectantii au considerat că o noua rampă nu este prioritară pentru spital.iar autoritățile au acceptat.Ca sa ajungi in policlinica trebuie sa faci turul spitalului. Exterior si interior. Pentru un astfel de bolnav este mai mult decât umilitor. Video 1:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1158409070966364&id=559430604197550Video 2

Publicată de Republica TV pe 17 Mai 2018

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Gripa, între epidemie şi isterie. Medicul Vasi Rădulescu vorbeşte despre cum să facem faţă GRIPEI. În Dolj sunt cinci cazuri confirmate VIDEO

Direcţia de Sănătate Publică Dolj anunţă apariţia a cinci cazuri de gripă confirmate.  “Toţi cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.