Ultimele știri
Acasă / Sănătate / Ivanovici: Joi, votăm împotriva diminuării investiţiilor în sănătatea doljeană

Ivanovici: Joi, votăm împotriva diminuării investiţiilor în sănătatea doljeană

Consilierul judeţean Laurențiu Ivanovici a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că grupul liberal din CJ Dolj va vota împotriva rectificării bugetare.


foto: Laurenţiu Ivanovici

Vom vota împotriva rectificării bugetare, în special ca urmare a diminuării investițiilor la Spitalul Județean de Urgență Craiova și la spitalul de la Leamna. La ședința trecută aceste investiții au fost diminuate cu 3,5 milioane de lei. Mâine se iau alte 3 milioane, ceea ce înseamnă în total 6,5 milioane bani care se iau de la sănătate.

Daca tot se iau bani de la aceste obiective, propunem să fie alocați tot în domeniul sănătății, pentru achiziționarea de aparatură medicală. Să nu uităm că la începutul anului consiliul și-a propus să aloce 46% din bugetul județean pentru sănătate, iar acum vedem că acest procent scade vertiginos”, a declarat Ivanovici.

PNL Dolj a susținut o conferință de presă, vineri, la care au participat ștefan Stoica – președinte PNL Dolj, Laurențiu Ivanovici – consilier județean, Flavius Sirop, Marinel Florescu și Doru Câplea – consilieri locali.

Laurentiu Ivanovici , PNL Dolj : Joi, votăm împotriva proiectului de hotărâre al CJ Dolj ce prevede diminuarea investițiilor în sănătatea doljeana. PLUS:https://republicatv.ro/

Posted by Republica TV on 27 Septembrie 2017

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Gripa, între epidemie şi isterie. Medicul Vasi Rădulescu vorbeşte despre cum să facem faţă GRIPEI. În Dolj sunt cinci cazuri confirmate VIDEO

Direcţia de Sănătate Publică Dolj anunţă apariţia a cinci cazuri de gripă confirmate.  “Toţi cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.