Ultimele știri
Acasă / Sănătate / Jandarmii craioveni donează sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Jandarmii craioveni donează sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Joi, 21 martie a.c., aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor dona sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 aprilie.


Acţiunea de donare de sânge este prima activitate cuprinsă în programul dedicat sărbătoririi a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Donarea de sânge se va realiza la sediul unității, prin intermediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a încuraja cetățenii să participe frecvent la astfel de activități.

La nivel local, dar și național, jandarmii sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori inițiatori și promovând donarea, pentru a atrage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.
Trebuie să întelegem că sângele este o resursă importată și înseamnă viață. Și de ce nu, trebuie să ne gândim că și noi am putea avea nevoie, la un moment dat, de sânge.

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

ALEGE-ȚI VIITORUL – Parlamentul European lansează astazi un videoclip de promovare a participării la vot. Urmareste in PREMIERA videoclipul!

Cu o lună înainte de alegerile europene din 23-26 mai, Parlamentul European lansează videoclipul „Alege-ți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.