Ultimele știri
Acasă / Sport / K1 comunal în campionatul lui H. Stănescu. Mocneşte răscoala fotbalistică a primarilor PSD

K1 comunal în campionatul lui H. Stănescu. Mocneşte răscoala fotbalistică a primarilor PSD

În liga a patra doljeană, greu se mai poate juca fotbal fără trupe de intervenţie în jurul terenului. Derby-ul  judeţean disputat sâmbătă, la Cârcea, între echipa locală şi Jiul Podari, ar putea  să ajungă şi pe masa unei instanţe de judecată, dacă arbitrul întâlnirii, tânărul Claudiu Filip, se va hotărî să depună o plângere penală, pentru loviri şi alte violenţe, împotriva jucătorului care l-a luat la pumni în timpul meciului.


Scaunul şefului AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, tremură politic

Banca gazdelor a luat foc când centralul i-a arătat cartonaş galben portarului de rezevă, Ionuţ Gălan, pentru proteste agresive la marginea terenului.Când a văzut galbenul, s-a repezit la mine şi m-a luat la palme, pumni şi şuturi. M-a ameţit un pic, dar mi-am revenit repede, i-am dat cartonaş roşu şi am continuat meciul. Va trebui să răspundă pentru ce a făcut, declară Filip.

După incident, la 1-0 pentru oaspeţi, numai fotbal nu s-a mai jucat la Cârcea. Din tribună au început să zboare sticle de bere şi papuci spre oficialii podăreni. Antrenorul acestora, Adi Nedelea, a cedat nervos la provocări şi a fost şi el eliminat, după ce i-a înjurat pe spectatori. “La cât m-au scuipat şi m-au ocărât tot meciul, am răbufnit şi eu, nu m-am mai putut abţine. Decît să-i aştepte podărenii cu furcile în retur, să zică mersi că m-am descărcat doar înjurându-i”, spune Nedelea.  Apoi, gazdele au întors scorul, pe fondul unui arbitraj aflat sub presiunea celor întâmplate şi a temerii că orice decizie contra gazdelor poate fi urmată de o nouă rundă de K1 comunal.

Preşedintele Aurel Gheorghiţă, gata de răzmeriţă

Pierzând cu 2-1 în aceste condiţii, preşedintele Jiul Podari, Aurel Gheorghiţă, l-a luat la ţintă pe şeful  AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, acuzându-l de manipularea arbitrajelor. “Delegarea acestui arbitru necopt este o formă de răzbunare a lui Stănescu, pentru că Podariul nu l-a votat la alegeri. O iau ca pe o invitaţie la război cu arme murdare. Ei nu înţeleg că nu mai merge cu şmecherii răsuflate, depăşite de vremuri? Nici o problemă,  dacă vor război, o să-l aibă!”, a declarat Gheorghiţă pentru Republicatv.ro.

Preşedintele AJF Dolj respinge acuzaţiile, declarând pentru Gazeta de Sud că nu are de unde să aducă arbitri mai buni la judeţ şi că partida în cauză a fost tensionată  din cauza faptului că Podariul a luat nişte jucători de la Cârcea  şi astfel s-a ascuţit rivalitatea între cele două cluburi.

Cunoscut ca om politic cu influenţă la nivelul primarilor PSD din judeţ, dar şi ca activist cu forţă de mobilizare electorală, Aurel Gheorghiţă ia în calcul convocarea Adunării Generale a AJF Dolj în vederea răsturnării lui Stănescu de la conducere. Acesta ar putea fi înlocuit cu unul din numele mari ale Craiovei Maxima, după cum circula deja, aseară, propunerea unui grup de primari nemulţumiţi de felul în care Horaţiu Stănescu gestionează campionatul de fotbal al judeţului.

Autor: Relu Bistriceanu

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

EXCLUSIV GSP: Ungaria şi-a făcut echipe de fotbal şi joacă în România! Suma COLOSALĂ primită de la guvernul maghiar

Guvernul de la Budapesta a răspuns oficial unei solicitări a Gazetei Sporturilor şi a dezvăluit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.