Ultimele știri
Acasă / Diverse / Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru isi retrage candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European. Surse PSD, despre motivul real: “Nu se poate să îl pui în coada listei și să ridici pe neica nimeni. Pentru Victor este un loc nedemn activității dovedite în folosul țării “

Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru isi retrage candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European. Surse PSD, despre motivul real: “Nu se poate să îl pui în coada listei și să ridici pe neica nimeni. Pentru Victor este un loc nedemn activității dovedite în folosul țării “

Eurodeputatul PSD Victor Boștinaru își retrage candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European. Surse credibile din anturajul eurodeputatului PSD au declarat, pentru Republica TV, că motivul real ar fi nemultumirea privind lista candidaturilor întocmită de Liviu Dragnea, acesta “ocupând un loc nedemn activității dovedite in folosul țării “.


Victor Boștinaru 

“În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”, a transmis , sâmbătă dimineață, europarlamentarul Victor Boștinaru.

Anunțul este surprinzător nu numai pentru PSD. Intr-o declaratie publicată zilele trecute de newsweek.ro, Victor Boștinaru declara că a reuşit să obţină pentru România peste 3 miliarde de euro, din care o parte fiind folosiţi în infrastructură, acesta fiind membru Comisiei pentru dezvoltare regională a Parlamentului European. Acesta a obţinut 2 miliarde de euro după ce a făcut mai multe demersuri pentru evitarea dezangajărilor şi crearea de condiţii speciale pentru România. De asemenea, a mai obţinut 1,1 miliarde de euro pentru ţară, sumă ce a fost folosită pentru proiecte în infrastructură, în România, întrucât, în urma solicitării sale, banii care trebuiau transferaţi către MCF de către fiecare ţară membră a Politicii de Coeziune, au putut fi folosiţi în ţara din care provin, până la finalul anului 2016.

Surse credibile din anturajul eurodeputatului PSD au declarat, pentru Republica TV, că adevăratul motiv ar fi nemultumirea privind lista candidaturilor întocmită de Liviu Dragnea pentru europarlamentare: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliţă, Cătălina Ştefănescu, Emilian Pavel, Victor Boştinaru, Maria Zoană, Claudia Ţapardel. “Victor a avut rezultate remarcabile în timpul mandatelor sale. Si in tara, si la PE. Nu se poate sa il pui in coada listei si sa ridici pe neica nimeni. Pentru Victor este un loc nedemn activității dovedite in folosul țării “, a declarat sursa noastra.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

VIDEO – LIVE. Papa Francisc a ajuns pe pământ românesc: Dumnezeu să binecuvânteze România!

Papa Francisc sosește, vineri, în România, pentru o vizită istorică între 31 mai şi 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.