Ultimele știri
Acasă / Invatamant / ABERAȚIE marca “GENUNCHE”! Manualele de sport îi învață pe copiii de clasa a V-a cum să meargă: „Păstrați contactul cu solul”

ABERAȚIE marca “GENUNCHE”! Manualele de sport îi învață pe copiii de clasa a V-a cum să meargă: „Păstrați contactul cu solul”

Elevii de clasa a V-a vor începe școala, conform programei, pe 11 septembrie, deci, mai devreme, în ciuda faptului că nu au mare parte dintre manuale. Dar bine că manualul de sport este gata! Acesta este deja tipărit și va fi trimis în școli în perioada următoare.


sursa:  b1.ro

Primii care vor primi noile manuale sunt elevii din Cluj, întrucât acestea au fost tipărite la Imprimeria Ardealul din Cluj-Napoca. Profesorii vor merge la inspectoratele școlare pentru a fi instruiți cum să predea orele de sport. Ce vor învăța este curios, iar Radio Cluj, citat de Ziare.com a oferit câteva exemple de râsul plânsul cu ceea ce vor trebui să învețe profesorii și ulterior și elevii din noul manual.

Limba română și matematica mai pot aștepta! Noul manual de sport este exact ce trebuie pentru copiii de 10-11 ani, fiindcă îi învață pe micuți cum să meargă: „Mersul este modalitatea de bază, cea mai simplă, folosită pentru deplasarea omului încă din primul an de viață. În timpul mersului vei păstra contactul permanent al unui picior cu solul”.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Locurile de la liceu tăiate drastic. Dispar aproape 30.000 de locuri de la clasa a IX-a, adică 1.200 de clase, din proiectul de HG publicat de minister

Foto:b1.ro Locurile pentru elevii care intră la liceu în clasa a IX-a vor fi reduse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.