Ultimele știri
Acasă / Politica / Ponta REVINE ÎN FORŢĂ pe scena politică. CE PRIETENI ARE ŞEFUL PSD ÎN ISRAEL? Ironii acide: „Dragnea nu mă poate cumpăra”
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Ponta REVINE ÎN FORŢĂ pe scena politică. CE PRIETENI ARE ŞEFUL PSD ÎN ISRAEL? Ironii acide: „Dragnea nu mă poate cumpăra”

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, că, în câteva zile, urmează să prezinte un nou proiectul politic pe care l-a anunţat încă din luna iulie, menţionând că nu este dispus să ajungă la niciun compromis cu Liviu Dragnea, aşa cum a făcut fostul premier Sorin Grindeanu.


Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, că, în câteva zile, urmează să prezinte un nou proiectul politic pe care l-a anunţat încă din luna iulie, menţionând că nu este dispus să ajungă la niciun compromis cu Liviu Dragnea, aşa cum a făcut fostul premier Sorin Grindeanu.

“În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic – n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte şi domnul Grindeanu. După cum ştiţi, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul şi sunt foarte mulţumit că fac ceva de care să nu îmi fie ruşine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este şi o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac şi nu are nicio funcţie cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine”, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Acesta a mai spus că va continua să facă “opoziţie” şi să evidenţieze lucrurile care nu funcţionează bine. “Dacă sunt proiecte bune, le susţin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziţie, pentru că nu există altă opoziţie în afară de mine. Doar nu vă aşteptaţi la PNL să facă opoziţie. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiţii. Dacă-l facem pentru România, îl susţin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte ţări, sunt contra.

Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt şi doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost, m-am uitat pe cifre şi este prima dată, din câte ştiu eu, când nu se face rectificare bugetară şi m-am uitat sunt 16 miliarde cheltuieli mai multe şi un miliard încasări mai puţine.

Ce a păţit vânzătoarea maghiară care a refuzat să servească un român? Lecţia de PR a retailerului. Vor fi multe reacţii

Asta înseamnă că lucrurile merg prost. Repet, ca om independent, nu mă mai ţine partidul să nu spun anumite lucruri, şi pentru că nu există opoziţie am să vorbesc eu”, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres. (sursa:evz.ro)

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Președintele CJ Dolj, nemulțumit de banii alocați județului la buget: Insignifiant

Banii care revin Doljului prin legea bugetului de stat pe anul 2021 il nemulțumește pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.